Ελάτε να σας πάμε το Σάββατο στο μουσείο της Ακρόπολης να παρακολουθήσετε δωρεάν ξενάγηση

Ενημερώσεις

Ελάτε να σας πάμε το Σάββατο στο μουσείο της Ακρόπολης να παρακολουθήσετε δωρεάν ξενάγηση

Το Radio Taxi Ikaros συμμετέχει ενεργά στην προώθηση του τουρισμού στην Αθήνα!

Ελάτε να γνωρίσουμε μαζί την Αθήνα!
Στο πρόγραμμα περιήγησης του Radio Taxi Ikaros είναι και η επίσκεψη στο μουσείο της Ακρόπολης που κάθε Σάββατο κάνει δωρεάν ξεναγήσεις με θεματικές.
Θα σας ταξιδέψουμε στην υπέροχη πόλη μας την Αθήνα με ένα ταξί του Radio Taxi Ikaros, οικογενειακά, με άνεση και ασφάλεια, χωρίς άγχος και συνωστισμό και στις 1.00 μμ θα σας πάμε στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Tο Μουσείο της Ακρόπολης προσφέρει στους επισκέπτες του κάθε Σάββατο μέχρι και τον Ιούνιο μία ειδική εξερεύνηση στα εκθέματα, μέσα από εναλλασσόμενες θεματικές ξεναγήσεις.
Η θεματολογία αφορά πολλές πτυχές της αρχαιότητας: από τον Παρθενώνα και το Ερεχθείο, μέχρι τις γραφές της Ακρόπολης, τη συναρμολογούμενη τέχνη, την κοινωνία του «τότε» σε σχέση με την τέχνη, τις θεότητες, το ιερό, τις παραστάσεις, τα Παναθήναια.
Σε αυτές τις ξεναγήσεις, ο θεατής δεν παραμένει θεατής αλλά μπορεί – μαζί με τους φίλους ή και την ομάδα του – να συζητήσει με τους φροντιστές και τους αρχαιολόγους, λύνοντας κάθε απορία και ζωντανεύοντας έτσι ακόμα καλύτερα την εικόνα της αρχαιότητας.
Επόμενη παρουσίαση: Σάββατο 9 Μαΐου 2015, 1 μ.μ.
Θεματική: Ερμής και Ακρόπολη Ο Ερμής, ο πιο οικείος των θεών για τους ανθρώπους, παρουσιάζεται σε κάθε γωνιά της Αττικής, χωρίς δικό του ναό αλλά σε πλήθος απεικονίσεων και σε βωμούς. Στην Ακρόπολη είναι παρών από πολύ παλιά με ποικίλες μορφές. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την εφευρετική, μεσολαβητική αλλά και προστατευτική του πλευρά στα ιερά της Ακρόπολης μέσα από τη συλλογή του Μουσείου της.
Διάρκεια: 40 λεπτά
Θεματικές παρουσιάσεις κάθε Σάββατο μέχρι τις 20 Ιουνίου 2015.
Η είσοδος είναι δωρεάν ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για να το παρακολουθήσετε είναι να κλείσετε Δελτία συμμετοχής, επικοινωνήστε στο Γραφείο Πληροφοριών του Μουσείου καθημερινά.
Μουσείο Ακρόπολης 210 9000900

 

Leave your thought