Ιστορία

Το Radio Τaxi Ikaros δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταφορών από το 1978. Είναι μία από τις παλαιότερες εταιρείες ραδιοταξί, με έδρα την Αθήνα. Ο κύριος σκοπός του Ίκαρου είναι η βελτίωση των υφιστάμενων υπηρεσιών στο δίκτυο μεταφοράς προσφέροντας ασφάλεια λόγο της πολυετούς εμπειρίας μας.

Στον Ίκαρο αναλογεί μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην αγορά μεταφοράς επιβατών στην πόλη μας και ανταποκρίνεται με αξιοπρέπεια και κύρος, διαθέτοντας άριστα καταρτισμένους οδηγούς που με την σειρά τους προσφέρουν μεταφορά με ασφάλεια στον επιβάτη και πάντα με εχεμύθεια.

Για 24 ώρες το 24ωρο οι τηλεφωνήτριες του Radio Τaxi Ikaros βρίσκονται σε ετοιμότητα πάντα με ευγένεια για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες όλων των κατοίκων του λεκανοπεδίου (συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες), συνεργάζεται δε με μεγάλες Επιχειρήσεις, Ναυτιλιακές Εταιρείες, Ξενοδοχεία και Ταξιδιωτικά Γραφεία, Radio Τaxi Ikaros Εκθεσιακά Κέντρα, Ιδρύματα ΑΜΕΑ και Ιδιωτικές αλλά και Δημόσιες Σχολές, καθώς και με κατοίκους της πόλης μας.

Δεν είναι τυχαίο που ανάμεσα στους πελάτες μας συμπεριλαμβάνονται τα μεγαλύτερα Ξενοδοχεία της Αττικής, μεγάλες Εταιρείες, Ναυτιλιακές Εταιρείες, Εκθεσιακά Κέντρα, Ιδιωτικά Νοσοκομεία, Ιδρύματα ΑΜΕΑ, Τουριστικά γραφεία και Πρεσβείες της ευρύτερης περιοχής της Αθήνας αλλά και πολλοί ιδιώτες.

36
Χρόνια Εμπειρίας
420
Οχήματα Ταξί
365
Ημέρες τον χρόνο
3200
Τηλ. κλήσεις την ημέρα