ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η κράτηση διαδρομής από τον επισκέπτη της ιστοσελίδας πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ALPHA BANK με χρέωση πιστωτικής, χρεωστικής και προπληρωμένης κάρτας VISA, MASTERCARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS, DINERS ή με χρήση ηλεκτρονικού πορτοφολιού MASTERPASS.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e–Commerce” της ALPHA BANK και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL).

Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Η ηλεκτρονική συναλλαγή του επισκέπτη της ιστοσελίδας ολοκληρώνεται στο ασφαλές περιβάλλον της ALPHA BANK, η οποία είναι επιφορτισμένη με την εκτέλεση της πληρωμής.

Για την πραγματοποίηση της ηλεκτρονικής πληρωμής ο επισκέπτης της ιστοσελίδας πρέπει να πληκτρολογήσει τον αριθμό της κάρτας του, την ημερομηνία λήξης του, το ονοματεπώνυμό του και τον τριψήφιο κωδικό επαλήθευσης που βρίσκεται στην πίσω όψη των καρτών.

Εμείς ενημερωνόμαστε από την ALPHA BANK μόνο για την πραγματοποίηση ή μη της ηλεκτρονικής συναλλαγής χωρίς να έχουμε τη δυνατότητα πρόσβασής στα στοιχεία της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας του εκάστοτε επισκέπτη. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται το απόρρητο των ηλεκτρονικών συναλλαγών που αφορούν τις παρεχόμενες από εμάς υπηρεσίες.

Στην περίπτωση όπου κατά τη συναλλαγή γίνει κάποιο λάθος, εφόσον αυτή έχει καταγραφεί από εμάς και έχουμε την έγκριση για την κάρτα του επισκέπτη και το ποσό έχει δεσμευθεί, τα χρήματα των επισκεπτών δεν κινδυνεύουν να χαθούν, καθώς πρόκειται για μια αυτοματοποιημένη και ελεγχόμενη διαδικασία.

36
Χρόνια Εμπειρίας
420
Οχήματα Ταξί
365
Ημέρες τον χρόνο
3200
Τηλ. κλήσεις την ημέρα